Βασιλόπιτα Κέικ

2012-12-31
  • Servings : 16+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 30m
Η συνταγή είναι της φίλης Ξανθης Αντωνιάδου…Ευχαριστούμε πολύ!!
 

Υλικά

 
– τα υλικά για ένα κλασσικό κέικ όποιο φτιάχνετε
– 1 φακελάκι μαχλέπι
– 1 φακελάκι μαστίχα κοπανισμένη με ελάχιστη ζάχαρη

για το γλάσο

– 1 βανίλια υποβρύχιο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε τα υλικά για το κέικ στο μίξερ και τοποθετούμε τη ζύμη μας σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι στρόγγυλο και αντικολλητικό Νο 30.

Δείτε επίσης:  Κοτόπουλο Γεμιστό

Βήμα2

Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.

Βήμα3

Αφού ψηθεί το κέικ το αφήνουμε λίγο έξω από το φούρνο και κατόπιν ξεφορμάρουμε.

Βήμα4

Μόλις κρυώσει παίρνουμε τη βανίλια υποβρύχιο τη ζεσταίνουμε λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων και την περιχύνουμε στο κέικ μας.

Βήμα5

Στολίζουμε όπως επιθυμούμε και γράφουμε τη χρονολογία είτε με σταφίδες είτε με αμύγδαλα.

Δείτε επίσης:  Χριστουγεννιάτικα πουγκιά με μανιτάρια
Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!!
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4 / 5)

4 5 4
Βαθμολογίστε τη συνταγή

4 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες