Κοκκινιστό Μοσχαρίσιο Φιλέτο

2013-03-03
  • Servings : 4
  • Χρόνος προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος μαγειρέματος 45m

Υλικά

  • 8 μοσχαρίσια φιλετάκια μικρά
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ντομάτα τριμμένη
  • 3 κουταλιές της σούπας τοματοπολτό
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 φύλλο δάφνης
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε τα φιλετάκια και τα στραγγίζουμε.

Βήμα2

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και κατόπιν, προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και τα φιλετάκια.

Δείτε επίσης:  Μανιτάρια με Χωριάτικα Λουκάνικα

Βήμα3

Τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Βήμα4

Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τον τοματοπολτό, το σκόρδο, το νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε πολύ σιγανή φωτιά για 1 ώρα τουλάχιστον.

Βήμα5

Έτσι, το φιλέτο μας θα μαλακώσει και θα γίνει όνειρο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα.

Δείτε επίσης:  Χοιρινό με Δαμάσκηνα

Βήμα6

Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν μείνει με τη σάλτσα του. Τότε προσθέτουμε τη ρίγανη και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε με πιλάφι ή πουρέ πατάτας.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογίστε τη συνταγή

3 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες