Κοκκινιστό Μοσχαρίσιο Φιλέτο
2013-03-03- Κατηγορία: Ιδέες για Μπουφέ, Κρέας, Στην κατσαρόλα
- Servings : 4
- Χρόνος προετοιμασίας : 15m
- Χρόνος μαγειρέματος 45m
Υλικά
- 8 μοσχαρίσια φιλετάκια μικρά
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ντομάτα τριμμένη
- 3 κουταλιές της σούπας τοματοπολτό
- 1 ποτήρι νερό
- 1 φύλλο δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα1
Πλένουμε τα φιλετάκια και τα στραγγίζουμε.
Βήμα2
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και κατόπιν, προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και τα φιλετάκια.
Βήμα3
Τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα4
Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τον τοματοπολτό, το σκόρδο, το νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε πολύ σιγανή φωτιά για 1 ώρα τουλάχιστον.
Βήμα5
Έτσι, το φιλέτο μας θα μαλακώσει και θα γίνει όνειρο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα.
Βήμα6
Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν μείνει με τη σάλτσα του. Τότε προσθέτουμε τη ρίγανη και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε με πιλάφι ή πουρέ πατάτας.
loading...
Μέσος όρος βαθμολογίας
(5 / 5)
3 people rated this recipe
Αγίου Βαλεντίνου
Γενέθλια
Γιορτή
Γλυκά
Γλυκά Κουταλιού
Γλυκά Ψυγείου
Γρήγορες
Ζυμαρικά
Ζύμες
Θαλασσινά
Ιδέες για Μπουφέ
Κέικ
Κεράσματα
Κοκκινιστό
Κοτόπουλο
Κουλουράκια
Κυριακάτικο Τραπέζι
Λαχανικά
Μαρμελάδες
Μοσχάρι
Μπισκότα
Νηστίσιμα
Ορεκτικά
Πίτες
Παιδικό Πάρτυ
Πασχαλινές συνταγές
Πιλάφι
Ποντιακές συνταγές
Πρωινό
Σάλτσες
Σαλάτες
Σιροπιαστά
Σοκολάτα
Σούπες
Σπιτικά Λικέρ
Σπιτικά γλυκά
Σπιτικά φαγητά
Τάρτα
Τούρτα
Τούρτες
Τρουφάκια
Χριστουγεννιάτικες
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Ψαρονέφρι
σοκολατάκια