Πατατοκεφτέδες με Αμύγδαλα

2012-11-03
 

Υλικά

 
– 1 κιλό πατάτες
– μισή κούπα βούτυρο
– 2 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
– λίγο άνηθο
– 150 γρ. αμύγδαλα
– αλάτι, πιπέρι
– αλεύρι για το τηγάνισμα
– λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε τις πατάτες και τις λιώνουμε. Προσθέτουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο, το φρέσκο βούτυρο, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.

Δείτε επίσης:  Τυροπιτάκια

Βήμα2

Παίρνουμε λίγο από το μείγμα και πλάθουμε με αλευρωμένα χέρια κεφτέδες.

Βήμα3

Τους περνάμε στα αλεσμένα αμύγδαλα και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογίστε τη συνταγή

0 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες