Χοιρινή Τηγανιά με Πιπεριές και Μανιτάρια

2012-12-28

Υλικά

  • 700 γραμμάρια τηγανιά
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • 250 γραμμάρια μανιτάρια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  • 2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 2 πορτοκαλί πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • ελαιόλαδο
  • 1 ντομάτα
  • λίγο χυμό ντομάτας

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε την τηγανιά, την στραγγίζουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Βήμα2

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας μας. Γυρνάμε αρκετά συχνά και μόλις πάρει χρώμα και από τις 2 μεριές προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο , τις πιπεριές και τα μανιτάρια.

Δείτε επίσης:  Θράψαλα Κοκκινιστά

Βήμα3

Αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο και προσθέτουμε την ντομάτα τριμμένη μαζί με λίγο χυμό ντομάτας.

Βήμα4

Προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό μας σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.

Βήμα5

Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό ή και κρύο για μπουφέ είναι ότι πρέπει.

Δείτε επίσης:  Φωλιές Σφολιάτας με Κιμά
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 7
Βαθμολογίστε τη συνταγή

7 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες