Αρακάς

2012-11-27
  • Servings : 4+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος μαγειρέματος 60m

Υλικά

  • 1/2 κιλό αρακά κατεψυγμένο
  • 3 μέτριες πατάτες χοντοκομμένες
  • 3 μικρά καρότα κομμένα σε φετούλες
  • προαιρετικά λίγο καλαμόκι κατεψυγμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • λίγο άνηθο ή μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τον αρακά και τις πατάτες για λίγα λεπτά.

Δείτε επίσης:  Πρασόρυζο

Βήμα2

Προσθέτουμε 2 ποτήρι νερό, τα καρότα, το χυμό ντομάτας και τον ψιλοκομμένο άνηθο.

Βήμα3

Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράζει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του και να μαλακώσουν τελείως τα λαχανικά μας. Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.

Βήμα4

Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογίστε τη συνταγή

0 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες