Μοσχάρι με Ρύζι

2012-11-26
  • Servings : 6+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος μαγειρέματος 1:20 h

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 2 καρότα περασμένα στον τρίφτη
  • 2 φλιτζάνια ρύζι κίτρινο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • 4 φλιτζάνια ζωμό από το κρέας που θα βράσει
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει αρκετά.

Βήμα2

Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το ρύζι για να τα τσιγαρίσουμε λίγο. Έπειτα, προσθέτουμε και το κρέας μας.

Δείτε επίσης:  Σνίτσελ Χοιρινό με Πιλάφι

Βήμα3

Κατόπιν προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρότα και τα 4 φλιτζάνια ζωμό από το μοσχάρι που βράσαμε.

Βήμα4

Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει καλά, ρίχνοντας το αλάτι, μέχρι να φύγει σχεδόν όλο το νερό.

Βήμα5

Τέλος, προσθέτουμε το πιπέρι και τη ρίγανη και πριν κλείσουμε την κατσαρόλα τη σκεπάζουμε με μία πετσέτα.

Δείτε επίσης:  Μακαρονόπιτα

Βήμα6

Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας και μετά από λίγο είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 7
Βαθμολογίστε τη συνταγή

7 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες