Λικέρ Ρόδι

2012-10-21
  • Χρόνος προετοιμασίας : 0m
  • Χρόνος μαγειρέματος 0m
  • Έτοιμο σε: 0m

Υλικά

  • 4 ρόδια
  • 1 lt τσίπουρο ή βότκα
  • 1/2 κιλό ζάχαρη και λίγο παραπάνω
  • 1 βάζο χωρητικότητας 1 κιλό
  • 2 ξύλα κανέλας

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Καθαρίζουμε τα ρόδια και τα βάζουμε σε ένα βάζο 1 κιλού.

Βήμα2

Ρίχνουμε τη ζάχαρη και γεμίζουμε το βάζο με τσίπουρο, όσο πάρει.

Βήμα3

Αφήνουμε το βάζο στον ήλιο για 40 μέρες μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη. Που και που ανακινούμε το βάζο!

Βήμα4

Μετά το πέρας των ημερών αδειάζουμε το περιεχόμενο του βάζου σε ένα μπουκάλι σουρώνοντας πρώτα για να έχουμε ένα καθαρό ποτό.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.3 / 5)

4.3 5 23
Βαθμολογίστε τη συνταγή

23 people rated this recipe

Ελάτε στην παρέα μας!
Recommend on Google

Η συνταγή της εβδομάδας

mpiskotoglyko
mpiskotoglyko

Υπέροχο Μπισκοτογλυκό!!

Η συγκεκριμένη συνταγή έχει ένα μικρό μυστικό στην κρέμα..και αυτό είναι η πορτοκαλάδα. Ναι καλά διαβάσατε η προτοκαλάδα θα δώσει απίστευτη... more

δες τη συνταγή
Πρόσφατα σχόλια
    Ετικέτες