Σπαγγέτι με Μπουκίτσες από Μοσχάρι

2013-02-21
  • Servings : 6
  • Χρόνος προετοιμασίας : 40m
  • Χρόνος μαγειρέματος 30m

Υλικά

  • 1 πακέτο spaghetti
  • 400 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε μπουκίτσες και βρασμένο
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού χυμό ντομάτας
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί κρέμα ή κρέμα γάλακτος
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και κατόπιν, τα σουρώνουμε.

Δείτε επίσης:  Σπανακόρυζο

Βήμα2

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μοσχάρι, το κρεμμύδι και την πράσινη πιπεριά για μερικά λεπτά.

Βήμα3

Κόβουμε την κόκκινη πιπεριά και τη βάζουμε στο μούλτι μαζί με το τυρί κρέμα ή την κρέμα γάλακτος και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά.

Δείτε επίσης:  Χοιρινό ποντίκι με πατάτες φούρνου

Βήμα4

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το χυμό ντομάτας και το μείγμα από το μούλτι και αφήνουμε τη σάλτσα μας να βράσει.

Βήμα5

Προσθέτουμε ρίγανη, πιπέρι ανακατεύουμε και έπειτα προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μακαρόνια.

Βήμα6

Σερβίρουμε και στολίζουμε το πιάτο με ένα κλωναράκι μαϊντανό.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 9
Βαθμολογίστε τη συνταγή

9 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες