Το Τουρλού της Γιαγιάς

2012-11-02
  • Servings : 5
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 50m

Υλικά

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους

1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους (καλά είναι να την τηγανίσουμε για να μην μαυρίσει)

1 πιπεριά κόκκινη χοντροκομμένη

1 πιπεριά πράσινη χοντροκομμένη

χυμό από 3 με 4 ντομάτες

2 πατάτες κομμένες σε κύβους

2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι, πολύ λίγη ζάχαρη

Δείτε επίσης:  Χοιρινή Τηγανιά με Πιπεριές και Μανιτάρια

1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

2 ποτήρια νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε αρκετό λάδι να κάψει και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι, το τσιγαρίζουμε για 1-2 λεπτά ρίχνουμε τις πατάτες και τις αχνίζουμε για 1-2 λεπτά.

Βήμα2

Ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά εκτός από την σάλτσα και τα τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά.

Βήμα3

Ρίχνουμε την σάλτσα, το νερό, τον μαϊντανό και τα μπαχαρικά και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά.

Δείτε επίσης:  Σαρδέλες λαδολέμονο
FavoriteLoadingΕισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 7
Βαθμολογίστε τη συνταγή

7 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες