Χταπόδι Ψητό

2012-11-06
  • Χρόνος προετοιμασίας : 0m
  • Χρόνος μαγειρέματος 0m
  • Έτοιμο σε: 0m

Υλικά

  • 1/4 φλιτζάνι λάδι
  • 1 χταποδάκι μικρό
  • ξύδι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Καθαρίζουμε το χταποδάκι

Βήμα2

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το χταπόδι χωρίς νερό ή σε σχάρα για να γίνει στα κάρβουνα.

Βήμα3

Προσθέτουμε λίγο ξύδι

Βήμα4

Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει εντελώς.

Βήμα5

Το ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο γκρίλ!

Βήμα6

Σερβίρεται με λαδόξιδο

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογίστε τη συνταγή

2 άτομα βαθμολόγησαν τη συνταγή

Recommend on Google

Η συνταγή της εβδομάδας

Ροδάκινο

Κομπόστα Ροδάκινο

Υλικά 3 κιλά ροδάκινα (με το χνούδι) 300 γραμμάρια ζάχαρη χυμό από 2 λεμόνια 3 βάζα των 750 γραμμαρίων Εκτέλεση Συνταγής Βήμα 1 Αρχικά, πλένουμε πολύ καλά τα... more

δες τη συνταγή
Ετικέτες