Επιδόρπιο με Φρούτα του Χειμώνα

2012-11-29
  • Servings : 6
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m

Υλικά

  • 2 αχλάδια
  • 2 μήλα πράσινα ή κόκκινα ή κίτρινα
  • 1 πορτοκάλι
  • κανέλα για το πασπάλισμα
  • λίγο μέλι σε ένα πιατάκι προαιρετικά ως συνοδευτικό
  • σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Καθαρίζουμε και κόβουμε πρώτα τα αχλάδια και τα τοποθετούμε στη μέση μιας μεγάλης πιατέλας.

Βήμα2

Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε στα τέσσερα. Με αυτά περιτριγυρίζουμε τα αχλάδια που βάλαμε πριν.

Δείτε επίσης:  Κορμός Καρύδας

Βήμα3

Ανάμεσα στα μήλα βάζουμε τα κομμάτια από το πορτοκάλι.

Βήμα4

Πασπαλίζουμε με κανέλα, πιο πολύ στα μήλα και στα πορτοκάλια και λιγότερο στα αχλάδια.

Βήμα5

Ρίχνουμε το σιρόπι σοκολάτας στα αχλάδια και σερβίρουμε την πιατέλα με το πιατάκι μέλι για συνοδευτικό.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογίστε τη συνταγή

3 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες