Κότσι στο φούρνο

2012-12-18
  • Servings : 4
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 3:00 h

Υλικά

  • 4 κότσια
  • λίγο χυμό πορτοκάλι φρέσκο ανακατεμένο με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • μέλι (θα αλείψουμε με αυτό κάθε κότσι)
  • αλάτι, ρίγανη, πιπέρι
  • μαύρο πιπέρι
  • ένα κλαδάκι δεντρολίβανο

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στο φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι για 1-2 λεπτά.

Βήμα2

Τοποθετούμε το κρέας στη γάστρα και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μαύρο πιπέρι και ρίγανη. Το κλωναράκι δεντρολίβανου το βάζουμε δίπλα στο κρέας.

Δείτε επίσης:  Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι

Βήμα3

Αλείφουμε με μέλι πριν το βάλουμε στο φούρνο και αφήνουμε λίγη ποσότητα για λίγο πριν να σβήσουμε το φούρνο.

Βήμα4

Ψήνουμε σε σιγανή φωτιά στους 120-150 βαθμούς για 2-3 ώρες μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 7
Βαθμολογίστε τη συνταγή

7 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες