Σαλάτα του Χειμώνα

2013-02-17
  • Servings : 2
  • Χρόνος προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος μαγειρέματος 5m

Υλικά

  • 2 μεγάλα ραπανάκια ή 4 μικρά περασμένα στον τρίφτη
  • 1 καρότο περασμένο στον τρίφτη
  • σάλτσα βινεγκρέτ

για τη σάλτσα βινεγκρέτ

6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο

1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι

3 με 4 σταγόνες λικέρ ρόδι για το χρώμα της σάλτσας

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε πολύ καλά τα ραπανάκια και το καρότο. Αφαιρούμε τη φλούδα τους και κατόπιν, τα περνάμε από τον τρίφτη.

Δείτε επίσης:  Χρωματιστή Σαλάτα

Βήμα2

Τοποθετούμε τα τριμμένα ραπανάκια και το καρότο σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη σάλτσα βινεγκρέτ που έχουμε ετοιμάσει. Ανακατεύουμε και η σαλάτα μας είναι έτοιμη να τη σερβίρουμε.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογίστε τη συνταγή

4 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες