Ρολό Σφολιάτας με Κοτόπουλο και Πιπεριές

2013-01-15
  • Servings : 24+
  • Χρόνος προετοιμασίας : 60m
  • Χρόνος μαγειρέματος 45m

Υλικά

1 σφολιάτα

1 αυγό χτυπημένο

για τη γέμιση

2 κομμάτια στήθος κοτόπουλου

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένο

1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένο

1 καρότο ψιλοκομμένο

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

λίγο ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

3 φέτες ζαμπόν

3 φέτες κασέρι

Εδώ θα βρείτε την συνταγή για τη σφολιάτα

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει καλά και κατόπιν αφαιρούμε όλα τα κόκαλα και κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Δείτε επίσης:  Σαλάτα Μαρούλι Ρόκα

Βήμα2

Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κοτόπουλο με τις πιπεριές, το καρότο και το κρεμμύδι για λίγα λεπτά προσθέτουμε το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για να έχουμε μία ομοιόμορφη γέμιση.

Βήμα3

Αφού ετοιμάσουμε τη γέμιση και έχει ξεπαγώσει η σφολιάτα μας, στρώνουμε στη σφολιάτα μας πρώτα τις φέτες από το κασέρι και το ζαμπόν και ρίχνουμε τη γέμιση πάνω στις φέτες.

Δείτε επίσης:  Ντάκος Κρητικός

Βήμα4

Τυλίγουμε σε ρολό κατά μήκος της μεγαλύτερης πλευράς της σφολιάτας. Χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε με ένα πινέλο το ρολό μας.

Βήμα5

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αέρα για 45 λεπτά περίπου.

Βήμα6

Αφού ψηθεί το ρολό μας και κρυώσει λίγο το κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε σε μια πιατέλα.Δείτε τη δημοσίευση της συνταγής μας στο περιοδικό "Στείλε τη συνταγή σου"

Δείτε επίσης:  Κοτόπουλο λεμονάτο με πατάτες στο φούρνο

Δείτε τη δημοσίευση και βράβευση της συνταγής μας στο περιοδικό «Στείλε τη Συνταγή σου»!!

FavoriteLoadingΕισάγετε την συνταγή στα αγαπημένα σας
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.2 / 5)

4.2 5 6
Βαθμολογίστε τη συνταγή

6 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες