Μοσχάρι με Σπανάκι

2013-04-14
  • Servings : 4
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος μαγειρέματος 40m

Υλικά

  • 800 γραμμάρια μοσχάρι βρασμένο
  • 1 ποτήρι ζωμό από το βρασμένο μοσχάρι
  • 500 γραμμάρια σπανάκι πλυμμένο στραγγισμένο
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού πλιγούρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι για να το τσιγαρίσουμε.

Δείτε επίσης:  Σολομός μαριναρισμένος με λαχανικά

Βήμα2

Αφού μαλακώσει το κρεμμύδι, κόβουμε το σπανάκι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα μας. Το αφήνουμε να αχνιστεί και να μαλακώσει αρκετά.

Βήμα3

Έπειτα, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό από το μοσχάρι.

Βήμα4

Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.

Δείτε επίσης:  Κουνουπίδι Σουφλέ

Βήμα5

Προαιρετικά αν θέλουμε 10 λεπτά πριν να είναι έτοιμο το φαγητό μας προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού πλιγούρι. Το πλιγούρι δίνει άλλη νοστιμιά στη συγκεκριμένη συνταγή, δοκιμάστε το!

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.3 / 5)

4.3 5 7
Βαθμολογίστε τη συνταγή

7 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες