Φραουλένιο Επιδόρπιο της Στιγμής

2013-05-14

Υλικά

  • 10 με 15 φράουλες ώριμες
  • 2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα
  • 1 σαντιγί
  • 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • λίγα μπισκότα σαβαγιάρ
  • λίγο λικέρ ή νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου με γάλα η κρέμα γάλακτος.

Βήμα2

Βάζουμε τη σαντιγί να παγώσει στο ψυγείο μέχρι να πλένουμε και να καθαρίσουμε τις φράουλες.

Δείτε επίσης:  Σοκολατάκια με λουκούμια

Βήμα3

Αφού βγάλουμε τα κοτσάνια από τις φράουλες, βγάζουμε τη σαντιγί από το ψυγείο και προσθέτουμε σε αυτή τη μαρμελάδα και το γιαούρτι.

Βήμα4

Χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ανακατευτεί το μείγμα.

Βήμα5

Τέλος, προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες φράουλες και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.

Βήμα6

Μπορούμε να το προσφέρουμε έτσι σε μπολάκια το γλυκό μας και να στολίσουμε το κάθε μπολάκι με μία φράουλα.

Δείτε επίσης:  Φορμάκια με Σαντιγί

Βήμα7

Εναλλακτικά, μπορούμε σε κάθε μπολάκι να βρέξουμε ελάχιστα δύο μπισκότα σαβαγιάρ να τα σπάσουμε να τα τοποθετήσουμε σαν βάση και στη συνέχεια να βάλουμε την κρέμα μας από πάνω.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.3 / 5)

4.3 5 13
Βαθμολογίστε τη συνταγή

13 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες