Πάστα Ελιάς

2012-12-14
  • Χρόνος προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος μαγειρέματος 5m

Υλικά

  • 400 γραμμάρια ελιές καλαμών
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • λίγο ξύδι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε τις ελιές καλά και βγάζουμε από κάθε μία τα κουκούτσια.

Βήμα2

Αφού τελειώσουμε τις βάζουμε στο μούλτι μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά η πάστα μας.

Δείτε επίσης:  Πρασόρυζο

Βήμα3

Την απολαμβάνουμε είτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ως συνοδευτικό ή πάνω σε κρακεράκια είτε τη χρησιμοποιούμε ως βάση για να φτιάξουμε καναπεδάκια.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.3 / 5)

4.3 5 9
Βαθμολογίστε τη συνταγή

9 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες