Λικέρ Φράουλα

2013-05-12

Υλικά

  • 1 κουπάκι φράουλες ώριμες αλλά όχι λιωμένες
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη
  • τσίπουρο ή βότκα

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες αφαιρούμε τα κοτσάνια και τυχόν χαλασμένα μέρη.

Βήμα2

Τοποθετούμε τις φράουλες σε ένα βάζο του κιλού και προσθέτουμε τη ζάχαρη.

Βήμα3

Προσθέτουμε τσίπουρο ή βότκα μέχρι να σκεπαστούν οι φράουλες και κλείνουμε το βάζο.

Δείτε επίσης:  Λικέρ πορτοκάλι

Βήμα4

Αφήνουμε το βάζο στον ήλιο για 40 μέρες ανακινώντας το κάθε 5-6 μέρες για να βοηθήσουμε τη ζάχαρη να λιώσει.

Βήμα5

Κατόπιν, σουρώνουμε το λικέρ μας και το βάζουμε στο μπουκάλι που θα το αποθηκέυσουμε.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.8 / 5)

4.8 5 19
Βαθμολογίστε τη συνταγή

19 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες