Χοιρινό με μέλι και μουστάρδα

2013-01-12
  • Servings : 5
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 3:00 h

Υλικά

  • 8 κομμάτια χοιρινό κρέας
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • φρέσκια ρίγανη
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι θυμαρίσιο
  • λίγο νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας μας.

Βήμα2

Κατόπιν, τοποθετούμε τα κομμάτια στη γάστρα και προσθέτουμε ελαιόλαδο,αλάτι, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας για να πάνε τα μπαχαρικά παντού.

Δείτε επίσης:  Τηγανιά με Πατάτες Ογκρατέν

Βήμα3

Σε ένα ποτηράκι με λίγο νερό προσθέτουμε τη μουστάρδα και το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθούν τα υλικά.

Βήμα4

Περιχύνουμε το κρέας με τη μουστάρδα και το μέλι και ψήνουμε στο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου 3 ώρες μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κρέας μας.

Δείτε επίσης:  Σαλάτα με όσπρια

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογίστε τη συνταγή

1 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες