Γιουβέτσι Μοσχαράκι

2012-11-11
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 45m

Υλικά

  • 1/2 κιλό μοσχαράκι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες
  • 3 κουταλιές χυμό ντομάτας
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη
  • 2 κούπες κριθαράκι χονδρό
  • 3 ποτήρια ζωμό από το βρασμένο μοσχάρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε και κόβουμε το κρέας.

Βήμα2

Βράζουμε το κρέας αλατοπιπερώνοντάς το.

Βήμα3

Όταν ψηθεί το κρέας (περίπου 40 λεπτά) το μεταφέρουμε σε ένα πυρέξ μαζί με τη σάλτσα (την ετοιμάζουμε τσιγαρίζοντας το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ελαιόλαδο και ρίχνοντας τη ντομάτα τη ζάχαρη και ρίγανη) και 3 ποτήρια ζωμό από το μοσχάρι.

Δείτε επίσης:  Σολομός μαριναρισμένος με λαχανικά

Βήμα4

Στο πυρέξ ρίχνουμε και το κριθαράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει το φαγητό και να ψηθεί το κριθαράκι μας.

Βήμα5

Μόλις βράσει το κριθαράκι, το φαγητό μας είναι έτοιμο. Πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 8
Βαθμολογίστε τη συνταγή

8 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες