Ζαμπονοκασερόπιτα

2012-10-10

Υλικά

  • 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
  • 2 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 10 ψιλές φέτες ζαμπόν
  • 5 ψιλές φέτες μπέικον
  • 2 κούπες διάφορα μαλακά τυριά

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Βράζουμε το γάλα με το σιμιγδάλι μέχρι να γίνει κρέμα.

Βήμα2

Την κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά και τα μαλακά τυριά.

Δείτε επίσης:  Γλυκιά Κολοκυθόπιτα

Βήμα3

Στρώνουμε τη σφολιάτα σε ένα λαδωμένο ταψί και απλώνουμε πάνω 5 φέτες ζαμπόν, την κρέμα, το μπέικον και από πάνω βάζουμε πάλι κρέμα και τις υπόλοιπες φέτες ζαμπόν. Τυλίγουμε σε ρολό.

Βήμα4

Αλείφουμε το ρολό με χτυπημένο αυγό και το ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς κελσίου για 45 λεπτά. Κόβουμε και σερβίρουμε.

Δείτε επίσης:  Πίτα με Μπρόκολο
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 5
Βαθμολογίστε τη συνταγή

5 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες