Μοσχάρι Κοκκινιστό 2

2013-04-25
  • Servings : 4
  • Χρόνος προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος μαγειρέματος 1:20 h

Υλικά

  • 800 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
  • 1 ποτήρι ζωμό από το βρασμένο μοσχάρι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε λωρίδες
  • 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
  • λίγο πιπέρι καγιέν αν θέλουμε να γίνει πιο πικάντικο
  • αλάτι, πιπέρι
Δείτε επίσης:  Πέννες Aglio Olio (αλιο λιο)

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Αρχικά πλένουμε και στεγνώνουμε καλά το μοσχάρι.- Το βάζουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει καλά.

Βήμα2

Έπειτα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε σε αυτό το κρεμμύδι.

Βήμα3

Μόλις ιδρώσει το κρεμμύδι προσθέτουμε τις πιπεριές και τις τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

Βήμα4

Κατόπιν, προσθέτουμε το μοσχάρι και το τσιγαρίζουμε για λίγα λεπτά και από τις δύο μεριές.

Δείτε επίσης:  Μοσχάρι Κοκκινιστό με Πιπεριές και Μανιτάρια

Βήμα5

Προσθέτουμε το ζωμό από το μοσχάρι, το χυμό ντομάτας, τον πελτέ ντομάτας, αλάτι και ανακατεύουμε.

Βήμα6

Μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο δυόσμο και το πιπέρι και έπειτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγομαγειρευτεί.

Βήμα7

Όταν φύγουν τα πολλά υγρά και το φαγητό μας μείνει με τη σάλτσα του είναι έτοιμο να το σερβίρουμε είτε με πιλάφι είτε με πουρέ πατάτας.

Δείτε επίσης:  Γαλοπούλα με γλάσο από καραμελωμένα κρεμμύδια
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 11
Βαθμολογίστε τη συνταγή

11 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες