Σουβλάκια με Κεφτεδάκια

2013-06-15
  • Servings : 10
  • Χρόνος προετοιμασίας : 30m
  • Χρόνος μαγειρέματος 7m

Υλικά

  • 1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας δυόσμο
  • λίγο κόλιανδρο προαιρετικά
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • 2 με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 αυγό
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού σχεδόν φρυγανιά
  • 1 κουταλιά ξύδι
  • 2 κουταλιές γάλα
  • πίτες για το σερβίρισμα
  • ντομάτες κομμένες σε ροδέλες για το σερβίρισμα
  • κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες για το σερβίρισμα
  • ξυλάκια για σουβλάκια
Δείτε επίσης:  Κεφτέδες με Πικάντικη Σπιτική Σάλτσα

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Ζυμώνουμε τα υλικά για τον κιμά και τον αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί. Βάζουμε το λάδι να κάψει για το τηγάνισμα. Πλάθουμε τον κιμά σε μικρά κεφτεδάκια.

Βήμα2

Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να πάρουν χρώμα και όσα βγάζουμε τα ακουμπάμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να απορροφηθεί το πολύ λάδι.

Δείτε επίσης:  Κεφτέδες με φρέσκια σάλτσα ντομάτας

Βήμα3

Έπειτα, βάζουμε τέσσερα κεφτεδάκια σε κάθε ξυλάκι και τα αφήνουμε στην άκρη. Ετοιμάζουμε τις πίτες, τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και το ντιπ γιαουρτιού. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ένα υπέροχο σπιτικό σουβλάκι!

Δείτε τη συνταγή για το ντιπ γιαουρτιού εδώ  

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 6
Βαθμολογίστε τη συνταγή

6 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες