Μαρινάδα για Φιλέτο Κοτόπουλο

2013-01-26
  • Servings : 4
  • Χρόνος προετοιμασίας : 10m

Υλικά

  • 100 γραμμάρια γιαούρτι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα απαλή ή πικάντικη
  • 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
  • 1/2 κουταλάκι κοφτό του γλυκού κάρυ
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη προαιρετικά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα1

Χαράζουμε τα φιλέτα και τα τοποθετούμε σε ένα τάπερ.

Βήμα2

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αλείφουμε τα φιλέτα με το χυμό λεμονιού.

Δείτε επίσης:  Κοτόπουλο λεμονάτο με πατάτες στο φούρνο

Βήμα3

Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το κάρυ, το σκόρδο και την πάπρικα και περιχύνουμε με το μείγμα τα φιλέτα μας.

Βήμα4

Κλείνουμε το τάπερ και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες.

Βήμα5

Έπειτα, βγάζουμε τα φιλέτα από το τάπερ και τα ψήνουμε είτε στο φούρνο είτε στα κάρβουνα μέχρι να πάρουν χρώμα.

Δείτε επίσης:  Σπιτική Μαγιονέζα
loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Μέσος όρος βαθμολογίας

(2.7 / 5)

2.7 5 3
Βαθμολογίστε τη συνταγή

3 people rated this recipe

Ακολουθήστε με στο Google+
Δημοφιλής συνταγές Ετικέτες