Recipes With Course: Κρέας

mprizoles garam masala2

Χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με μπαχαρικό «έκπληξη»

Μέσος όρος βαθμολογίας (5 / 5)

Το μπαχαρικό «έκπληξη» λοιπόν, ονομάζεται «Γκαράμ Μασάλα». Είναι ένα Ινδικό μείγμα μπαχαρικών που αποτελείται από: ...

Αλεξάνδρα Τσιτλακίδου δες τη συνταγή
spala xoirini
rolo kima

Ρολό Κιμά

Μέσος όρος βαθμολογίας (4.7 / 5)

loading...

Αλεξάνδρα Τσιτλακίδου δες τη συνταγή
snitsel gemisto

Σνίτσελ γεμιστό με κρέμα γάλακτος

Μέσος όρος βαθμολογίας (5 / 5)

loading...

Αλεξάνδρα Τσιτλακίδου δες τη συνταγή
kotsi!

Μελωμένο Χοιρινό Κότσι

Μέσος όρος βαθμολογίας (4.2 / 5)

Υλικά 8 κότσια αλάτι, πιπέρι λίγη μαντζουράνα 1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά 1/3 κουταλάκι του ...

Αλεξάνδρα Τσιτλακίδου δες τη συνταγή
psaronefri me portokali

Ψαρονέφρι σοτέ με χυμό πορτοκάλι και τζίντζερ

Μέσος όρος βαθμολογίας (5 / 5)

Υλικά 1 και 1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένα σε μικρά κομματάκια ελαιόλαδο για το σοτάρισμα χυμό από 1 πορτοκάλι αλάτι, ...

Αλεξάνδρα Τσιτλακίδου δες τη συνταγή
psaronefri me tzintzer

Ψαρονέφρι σοτέ με τζίντζερ

Μέσος όρος βαθμολογίας (5 / 5)

Υλικά 1 και 1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένα σε μικρά κομματάκια χυμό από μισό λεμόνι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα αλάτι, ...

Αλεξάνδρα Τσιτλακίδου δες τη συνταγή
tigania sto fourno

Χοιρινή Τηγανιά στο φούρνο με πατάτες

Μέσος όρος βαθμολογίας (4.8 / 5)

Υλικά 1 κιλό χοιρινή τηγανιά 15-20 μικρές πατάτες 150 ml κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά 70 γραμμάρια τυρί κρέμα 1 ...

Αλεξάνδρα Τσιτλακίδου δες τη συνταγή
xoirino damaskina kai verikoka

Χοιρινό μελένιο με αποξηραμένα δαμάσκηνα και βερίκοκα

Μέσος όρος βαθμολογίας (4.1 / 5)

Υλικά 3 κιλά χοιρινό χωρίς κόκκαλο 6-8 αποξηραμένα δαμάσκηνα 4-6 αποξηραμένα βερίκοκα 2 κουταλιές της σούπας μέλι θυμαρίσιο 1 και ...

Αλεξάνδρα Τσιτλακίδου δες τη συνταγή
mprizoles me soumak

Μπριζόλες με σουμάκ και μουστάρδα στο φούρνο

Μέσος όρος βαθμολογίας (5 / 5)

Υλικά 5 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 10 μέτριες πατάτες 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα σε ...

Αλεξάνδρα Τσιτλακίδου δες τη συνταγή