Όροι χρήσης

0 Σχόλια | Απριλίου 29, 2013

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες του SintagesGiagias.info και κάνετε χρήση των υπηρεσιών του, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην εισέλθετε και μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών του SintagesGiagias.info

Γενικοί όροι χρήσης και αποποίηση ευθυνών

Οι SintagesGiagias.info δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του. Οι υπηρεσίες του SintagesGiagias.info παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση.

Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη. Οι SintagesGiagias.info και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης.

Τέλος, οι SintagesGiagias.info διέπεται και από τους όρους χρήσης της Creative Commons, με το ειδικό σήμα που βλέπετε και τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

Copyrights και πνευματικά δικαιώματα

Τα άρθρα μας προστατεύονται από τυχόν αντιγραφές – κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε περισσότερα

Προστασία Άρθρων

loading...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.